Bitcoiner Brock Pierce vælger Akon til at køre sin præsidentkampagne

26. August 2020 0 Comments

For ikke længe siden annoncerede bitcoin-iværksætter og den tidligere børneskuespiller Brock Pierce, at han var på udkig efter at påtage sig Det Hvide Hus og potentielt køre som præsident for De Forenede Stater. Han har nu en berømt kampagnechef i Akon, der for nylig annoncerede sine egne planer for en bitcoin-by i Afrika.

Brock Pierce og Akon arbejder sammen om at tage Det Hvide Hus

Dette års præsidentvalg bliver til en af ​​de mærkeligste begivenheder i de senere år. Det ser ud til, at de fleste berømtheder er i sindet, at det er en nem ting at køre efter en position i Det Hvide Hus og tage kontrol over den frie verden. Bortset fra Brock Pierce, vil flere stemmesedler i forskellige stater indeholde navnet på Kanye West, en musiker og rapper, der annoncerede hans planer om at stille op til præsident for kun et par måneder siden.

Pierce – der fungerer som formand for Bitcoin Foundation – har meddelt, at hvis han indtager Det Hvide Hus i november, vil han oprette en stabil og klar liste over cryptocurrency-regler, der vil være let at forstå og følge. Lige nu er crypto-pladsen fyldt til randen med regler, der stadig ikke giver meget mening for folk, og Pierce ønsker at sikre, at noget af den forvirring og belastning, der har skadet industrien i de senere år, endelig kan sprede sig.

Da han diskuterede sin beslutning om at hjælpe Pierce, nævnte Akon:

Jeg har altid kendt Brock Pierce for at være en standup fyr. Han er en ægte folks person, og han fungerer ikke mellem partilinjer.

Akon er primært kendt for sin musikkarriere og lancerer topfigurer som T-Pain og Lady Gaga. Akon har imidlertid vist sig at være ret bitcoin-iværksætter selv med nylige planer for en bitcoin-baseret by i landet Senegal i Afrika. Byen ville operere gennem hans cryptocurrency „Akoin“, som ville være pålagt at betale for alle varer og tjenester i området.

Jon Karas – medstifter og præsident for Akoin cryptocurrency – forklarede i en erklæring:

Du kan komme af og fra sporvognen og betale med dit kryptorelaterede kort med et uendeligt stykke bitcoin eller altcoin. Vores tro er, at blockchain-værktøjer og -tjenester vil være en af ​​de vigtigste ting, der vil hjælpe Afrika med at stige i det kommende årti.

Kunne USA bruge en kryptopræsident?

Ifølge Akon ville valutaen hjælpe med at afhjælpe mange af de problemer, som fiat står overfor på kontinentet. Han siger:

Det kom til det punkt, hvor det daglige afrikanske folk ikke engang bruger valutaerne mere. De bruger deres mobiltelefonminutter og -kreditter som en måde at handle med basale varer som produkter.

Akon siger, at han vil fungere som hovedstrateg for Pierces kampagne. Til at begynde med planlagde han selv at præsentere for præsident, men besluttede senere at støtte sin ven Brock Pierce.